Når fakta beviser alt, må spillerne acceptere sandheden om faldende styrke. Med den stigende alder og faldet i liganiveauet kæmpede 39-årige CRISTIANO RONALDO ekstremt i denne Europa Cup. Oprindeligt troede CRISTIANO RONALDO, at han stadig kunne blive topscorer i den saudiarabiske liga, og hans styrke burde ikke være faldet meget. Det var først, da CRISTIANO RONALDO tog den Portugal EM 2024 trøjer på for at konkurrere, at han virkelig mærkede, at hans styrke faldt.

I denne Europa Cup har CRISTIANO RONALDO været startspiller mange gange og endda deltaget i hele konkurrencen i nogle kampe. CRISTIANO RONALDO formåede ikke at score et effektivt mål, og det lykkedes endda ikke at score et straffespark. Efter at CRISTIANO RONALDO blev reddet til et straffespark, flød al hans vrede i hans hjerte ud i det øjeblik. CRISTIANO RONALDO har altid troet, at en selvdisciplineret livsholdning kan modstå tidens spor, men desværre blev han elimineret til sidst.

Det var sidste gang, CRISTIANO RONALDO tog en Fodboldtrøjer Børn på i sin karriere og deltog i Europa Cuppen. CRISTIANO RONALDO formåede ikke at efterlade et vidunderligt måløjeblik, men forlod banen med en træt krop. På dette tidspunkt accepterede CRISTIANO RONALDO gradvist faldet i styrke fra hjertet, og han burde møde det med en god indstilling. I VM i 2022 følte CRISTIANO RONALDO, at andre forsinkede udviklingen af ​​hans egen styrke. I 2024 European Cup havde CRISTIANO RONALDO ingen grund til at komme med undskyldninger, han blev fuldstændig besejret af sin modstander.